divendres, de juny 27, 2008

2n aniversari del blog!

Una mica més i me n'oblido, però fa poc més d'una setmana que el blog fa fer els 2 anys des de que vaig decidir reactivar-lo i obrir-lo a tots vosaltres.

Cert és que aquest any les coses s'han calmat una mica més respecte l'any passat, però crec que continua suficientment actiu com per veure que a això d'escriure les coses que passen encara li queda bastanta corda. El que si que ja aniria tocant per això són banners nous, que encara n'hi ha algun de finals del 2006! :O

Mirant les estadístiques d'aquests dos anys, han passat ja quasi bé 6000 visites si agafem com a referencia el contador de la dreta, ja que si agafem el eXTReMe Tracking de sota són quasi bé 8000 les visites que han passat per aquí.

L'hora en que es visita més el blog és de 22:00 a 23:00 dels dimarts. El navegador preferit continua sent el Firefox 2 amb un 63,22%, tot i que suposo que amb la surtida del Firefox 3 la cosa canviarà en aquest any entrant. El sistema operatiu més utilitzat pels visitants és el Windows XP amb un 86,39% amb una resolució de 1280x1024 (59,07%).

Evidentment, el país que més cops ha visitat el blog ha estat Espanya amb un 76,98%, seguit d'EEUU amb un 7,53% i en tercer lloc Mèxic amb un 2,22%. Ja ens han visitat des de tots els continents!

Com a última curiositat, la gent que ha accedit al blog a través de buscadors ho ha fet majoritariament des de Google Images, i buscant coses com: dragon ball, final fantasy, kingdom hearts, final fantasy vii 10th anniversary gallery i felicitaciones.

Gràcies a tots!

Etiquetes de comentaris:

********************************************************************************** **********************************************************************************

2 Comentaris:

Blogger eva potter ha dit...

buscant felicitacions? xDDDDDD

en fi, FELICITATS pels 2 anys del blog!!! el meu ja en fara 2 tmb, doncs, no? O___O
2anys parlant d series i HP...aii...xDD

29/6/08 1:06 p. m.  
Blogger Mark ha dit...

m'he quedat flipant que es un vocaloid que tinguis 13000 visites?

30/6/08 2:26 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************