dimarts, de gener 30, 2007

10 BSO d'anime imprescindibles -1-

Aquests dies m'agradaria recomenar les 10 bandes sonores d'anime que (pel meu gust) s'haurien d'escoltar, ni que sigui una vegada, encara que no t'entusiasmi l'anime en qüestió (o en general :P).

Del 10 al 7:

10. Samurai Champloo, de Shinichiro Watanabe.

La BSO té un total de 4 àlbums: Masta, Playlist, Departure i Impression; i està composada i interpretada per varis grups: Force Of Nature, Tsutchie, Nujabes, Fat Jon i MINMI.

Què millor per un anime de samurais que una banda sonora basada en el hip-hop? Una mescla estranya però que plasma de forma exacte l'esperit de la sèrie, aquesta fusió d'elements antics i moderns. Una BSO carregada de ritmes i scratchs.





9. Beck, d'Osamu Kobayashi.

La BSO té un total de 2 àlbums: Beck i Keith; i està composada per molts grups, però principalment el grup Beat Crusaders.

Una història basada en un grup de música havia de tenir una BSO a l'alçada, i aquesta no deixa indiferent. El primer àlbum són les cançons que surten a la sèrie, basades en cançons de grups reals i cantades pels actors que doblaven els personatges, on hi podem trobar sobretot rock, però també alguna de pop, hip-hop i algunes balades bastant guapes. En el segon àlbum hi podem trobar les cançons originals interpretades pels seus autors (generalment bastant millor que el primer àlbum XD).

Menció especial a les cançons Face, I've got a Feeling, Journey, Moon on the Water, l'ending My World Down i l'opening Hit in the USA.




8. Hellsing, d'Umanosuke Iida i Yasunori Urata.

La BSO té un total de 2 àlbums: Raid i Ruins; i està composada per Yasushi Ishii.

Aquesta BSO és un tant estranya, té una mescla de teclats, rock i melodies electròniques, tot barrejat amb sons distorsionats i veus que semblen cacofonies, i que et fan posar dins l'ambient tètric que dóna la sèrie.

Menció especial a l'opening World without Logos, Musical Entertainment, Falling Into a Trap With a Sexy Lure, Bodhisattva Cathedral, Devine Act of Satan, Pure Dead, Soul Rescuer i From 666 to 777.




7. FLCL, de Kazuya Tsurumaki.

La BSO té un total de 3 àlbums: Addict, King of Pirates i Nº3; composades i interpretades majoritariament pel grup the pillows.

Amb la principal basant del j-rock, aquesta BSO està basada en els èxits del grup the pillows. Les cançons han estat editades i, en la majoria d'elles, els hi han tret la part vocal, però recuperades en la seva totalitat pel 3r àlbum, que vindria a ser un best-of dels dos àlbums anteriors.

Menció especial a l'ending Ride on Shooting Star, Last Dinosaur, Stalker Goes to Babylon, Beautiful Morning With You, Bran-new Lovesong, Advice i Nightmare.




Etiquetes de comentaris: ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

3 Comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

XD haver cual es el numerio 1, me extraña q FL CL sea de los bajos, pero en fin, bastante tiene con ser de los 10 preferidos no? XD haver cual es el 1 haver!...Cowboy Bebop seguro q esta por ahi XD

31/1/07 11:00 a. m.  
Blogger eva potter ha dit...

i el conan eeeee!xD

1/2/07 8:38 p. m.  
Blogger Nylonathathep ha dit...

I les cançons que de tan en tan cantaven a bola de drac? xDDDDD

2/2/07 6:18 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************