divendres, de setembre 12, 2008

Catalans! Ja som aquí!

Per fi som aquí ja, i tot ha anat molt molt bé! Per a tots els que aneu seguint aquest blog i per a tots els que no, us poso les notes que he anat recollint durant aquest parell de dies de viatge (aquí ja son les 12 de la nit del divendres).

Dijous 11: Arribem tots a l'aeroport i ens despedim dels familiars que ens han vingut a acompanyar (moltes gràcies!). Una vegada ja separats i sent ja l'hora de marxar, ens acosten a l'avió amb autobús. Un cop a l'avió ens posen el típic mapamundi a les pantalles i que es va actualitzant a mida que ens anem aproximant al nostre destí.

El Jaime i el Jona estan un pèl nerviosos, ja que és el seu primer cop que volen. Quan l'avió s'enlaira surt per a les pantalles les imatges que enregistren les càmeres que hi ha a l'exterior de l'avió, així que veiem des d'una altra perspectiva com marxem de Barcelona.

El viatge dura unes 4h, i ens intentem distreure dins del nostre estat somnolent, així que comencem a fer parides amb els diaris que hem agafat. Intentem dormir però és complicat, els seients no són gens còmodes.

Per dinar ens serveixen un arròs horrible amb pastantaga i pollastre :( Per la tele ens posen un vídeo del rollo del "Just for laughs" de TV3.

Un cop arribem a Helsinki (11ºC), donem una volta per l'aeroport ja que ens hi haurem d'estar unes 6h. Ens sentem a menjar algo i quan quedaven unes 4h per marxar cap a Osaka anem a fer una altra volta per l'aeroport a fer fotos. Quan toca pujar, entrem i ens sentem, i al seient trobem un coixí i una manta, i els respaldos del cap es poden tancar perquè el cap no es mogui tant mentres dormim. D'aquí a 9h estarem a Osaka!!

El divendres ja us l'escriure el proper cop que em pugui connectar. De moment, que sapigueu que tots estem bé i que el planning segueix més o menys com ho haviem previst, jejeje.

Us deixo amb una foto des d'un dels edificis més alts d'Osaka, el Umeda Sky Building!

Etiquetes de comentaris: , , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

2 Comentaris:

Blogger Kojirō Naruse ha dit...

MOOOOOOOOARRRRRR!!!!!!
jajaj. De moment em conformo sapiguent que no esteu sobant al carrer xD

12/9/08 6:25 p. m.  
Blogger Unknown ha dit...

hola beak!! soc el dani... molt content de que estiguis disfrutant del viatge... ja hem contaràs que tal ha anat tot quan ens vegem per classe.

Salut! i que disfrutis molt!

12/9/08 11:14 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************