dissabte, d’agost 09, 2008

Would you say I became a hero?

Fa un parell de dies em vaig acabar finalment el Final Fantasy VII: Crisis Core per la PSP, i tot i que ja sabia com acabava (ja que el joc és una precuela del FFVII original, i s'explica la història per sobre), em va xocar la manera en com està relatat aquest final (em va arribar a emocionar bastant).

No explicaré res per si hi ha encara algú que no sàpiga de què va la cosa, però sí diré que respecte a l'escena original del joc, han aconseguit mantenir l'essencia i l'han fet molt, molt més èpica, jugant amb elements que han anat surtint durant tot el joc, i un muntatge molt ben aconseguit.

En general el joc en sí està bastant bé, encara que peca de linealitat i d'exploració limitada en alguns trossos, però el fet d'explicar una de les subtrames menys explotades en el joc original, li fa guanyar molts enters. La trama principal del joc és bastant curta (entre 10 i 15h), però pots allargar el joc bastant més si vas completant missions (unes 300, encara que totes són bastant idèntiques) i vas buscant secrets, com el big boss secret.

Recomenat al 100% a la gent que va disfrutar de la història original, ja que podrem reviure un dels moments més emocionants del joc, i finalment podrem veure tots els successos que van desencadenar els fets al Final Fantasy VII.


Etiquetes de comentaris: ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************