dimecres, d’agost 29, 2007

¡Bueno, bonito, barato!

Finalment ja he tornat. Ha sigut dur això d'estar un dia en un país estranger i que a l'endemà ja t'hagis de llevar d'hora per anar a treballar, però ha valgut la pena! Hem visitat moltes coses i m'ho he passat molt bé. A veure si quan tingui un moment penjo alguna foto ;)

I ara, la sorpresa (o no tant sorpresa) del dia. Mangaline, editora del manga de Berserk, Great Teacher Onizuka i Lupin III entre d'altres, està en venta.

No és d'estranyar, ja que aquesta empresa no ha tingut mai un tracte massa seriós amb el public, començant pels seus inicis i la pèssima qualitat dels volums que editava, passant pels problemes judicials que van tenir contra Otakuland pels drets de Berserk (que van fer parar la sèrie durant MOLT de temps) i acabant pel "vull i no puc" final que portaven últimament amb la compra de molts títols de dubtosa sortida comercial i amb l'expansió de la "marca" cap a sud-amèrica.

Així que ja ho sabeu, si teniu 290.000€ a mà, penseu deixar en contracte als només quatre (¡¡¡4!!!) treballadors que forma aquesta editorial i teniu ganes de millorar la qualitat dels volums de Berserk (cosa no massa difícil), poseu-vos en contacte amb ells ;)

Aquí teniu la nota completa:

Etiquetes de comentaris: ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

4 Comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Si, con lo que me sobre del pan, la compro XD

30/8/07 5:12 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

otra vez yo... al menos, se dignaron a publicar Lupin, q nadie lo hacia ...snif

30/8/07 5:13 p. m.  
Blogger wAkE_uP ha dit...

Només són 4? Diox xD

30/8/07 6:06 p. m.  
Blogger Nylonathathep ha dit...

Va compremla i muntem Ediciones LoL xD

(Siii... ja puc comentar sense que el Mao em censuri res xDD)

31/8/07 5:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************