dimecres, d’agost 01, 2007

Rebuild of Evangelion

Qui ho diria! Gainax treient més suc de la seva llicència estrella: Neon Genesis Evangelion. Aquest cop, però, sembla que s'ho volen treballar algo més, que aquest cop no es tracta de treure la figureta de la Rei en una disfressa mai vista. Aquesta vegada, els de Gainax preparen un remake de la sèrie en 4 pel·lícules.

Pel que han dit, encara que es tracti d'un remake es prendran la llicència per canviar coses de l'argument, que no han de ser només detalls que no afectin al punt de vista de la història original, pel que sembla (¡¿¡¿En Kaworu des del principi de la història?!?!).

Està clar que amb aquesta injecció de material nou, Evangelion encara té per anys i anys d'explotació comercial.

Aquí teniu el trailer en alta qualitat de la primera pel·lícula, tret de la pàgina de Stage6 (és possible que us fagi instal·lar un plug-in, si és el primer cop que veieu un video d'aquesta pàgina):


Si voleu baixar el trailer per veure'l més gran, heu de fer clic a la X del menú i apretar "Save Video As..."

La primera pel·lícula s'estrenarà just d'aquí un mes a Japó (1 de setembre), el que falta per saber és quan tardaran en surtir les primeres versiones fansubejades, que com a bon fan d'Evangelion que sóc, no em perdré. Us deixo amb un parell de pòsters promocionals!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Etiquetes de comentaris: , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************