dijous, de juliol 19, 2007

Start!

Per fi, hem arribat a la party i estem ja instalats davant del pc, amb la tenda muntada, el gel comprat, dinats i amb el sopar a l'espera. Ha costat!

Hem arribat a Bilbao a les 7:45 amb el tren "Estrella", un tren que deurien estrenar quan van retirar el model de vapor com a mínim. Una vegada allà ens hem trobat amb en tmaniak, un xicot d'ElOtroLado.net, un fòrum que visto bastant assiduament. Hem agafat el metro i hem baixat a Ansio, que està just al costat del BEC, la fira d'exposicions on fan l'Euskal Encounter, que aquest any fa la 15a edició.

Sort que era el tren Estrella, que si no...

Fent temps a la cafeteria del tren

Tot i que havien d'obrir portes a les 11, no ha estat fins a les 12:45 que han obert, quan ja no sabiem com posar-nos, però aquí no ha acabat la cosa. Una vegada dins, hem hagut de fer una hora de cua perquè ens donéssin l'acreditació.

Per fi hem arribat! :D

Finalment hem pogut entrar dins de la party. Hem muntat les tendes, i llavors els PC. Una vegada tot muntat, hem comprobat que funcionés i cap allà les 6 hem surtit a dinar a un bar que hi havia al costat. Llavors hem anat a comprar begudes i menjar per sopar, i hem tornat aquí per poder començar a disfrutar tranquil·lament de la party.

Aquí és el nostre lloc a la party

I aquí és on dormirem aquests dies

Això no ha fet res més que començar! :D

Etiquetes de comentaris:

********************************************************************************** **********************************************************************************

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************