dijous, de novembre 16, 2006

Torna-la a tocar, Sam (& Max)

Després de molt de temps esperant-ho, el nou joc dels populars personatges de Steve Purcell, Sam i Max, ha surtit a la venta. Telltale Games, la companyia encarregada de portar els personatges de nou a la vida, ha decidit treure el joc per episodis, com si d'un llibre es tractés. Així, compres el primer capítol a un preu molt reduït, i si t'agrada vas comprant els demés a mida que van sortint. No és el primer joc en surtir d'aquesta forma, que comporta tan pros (més barat) com contres (més curt).

Aquesta ha sigut una re-aparició molt esperada, ja que el dúo no ha tingut massa sort fins ara. Tot va començar quan...


< ATURA'L SAM! ENS VOL EXPLICAR UNA HISTÒRIA!

...Tot va començar quan Lucasarts, la companyia que va fer la seva primera aventura gràfica, va anunciar l'any 2002 que estaven preparant una seqüela en 3D del seu exitós joc. Dos anys més tard, amb el joc ja acabat, va anunciar per sorpresa de tothom (i de l'estudi encarregat de programar-lo encara més) que es cancelava el projecte, ja que no era un bon moment per treure una aventura gràfica. Això va provocar crítiques molt negatives per Lucasarts, que actualment només treu jocs basats en la seva llicència preferida: Star Wars (Lucasarts és propietat de George Lucas). Fins i tot, fans d'arreu del món van crear una pàgina per recollir firmes perque no s'abandonés el projecte, però de poc van servir.

Un any més tard (2005), Lucasarts perdia els drets d'explotació en favor d'un Steve Purcell cabrejat amb la cancelació, qui els vendria als ex-empleats de Lucasarts encarregats de la seqüela cancelada (Telltale Games) i s'involucraria en el projecte des dels seus inicis. Així va néixer la nova etapa de Sam & Max.

Les meves primeres impresions del joc són molt bones. Conserva l'estil dels còmics i del primer joc a la perfecció i continuen tenint els mateixos diàlegs àcids de sempre. Tot i això, per aquest primer capítol (disponible únicament de forma online per ara) les veus del personatges (que no són les mateixes que les del primer joc ni les de la sèrie animada, però molt semblants) tenen una qualitat bastant baixa, degut suposo a que un major bitrate afectaria bastant al tamany de la descàrrega. Esperem que per a la versió que treuran en suport físic (CD/DVD) posin els màsters originals a bona qualitat.

I per a tots vosaltres, vaig gravar la intro del joc, que m'ha agradat moltíssim. Suposo que als que hagueu jugat al joc original us serà bastant familiar.




< Good lord, he's buck naked.


< So are you.


< Yeah, but I'm cute and marketable.

Etiquetes de comentaris: , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

3 Comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

mola, pero nose si es acertado sacarlo por episodios, nose si la gente estara dispuesta a pagar por un ratito

16/11/06 8:55 p. m.  
Blogger Cavalery ha dit...

Es lo que te lucas, si no vuela tira lasers y se puede convertir en una X, no sirve.

Fuck Lucasarts (es como Metallica pero en videojuegos xDDD)

17/11/06 4:46 p. m.  
Blogger wAkE_uP ha dit...

Últimament et curres els títols eh? XD

Doncs mira, ara m'has fet entrar ganes de tornar a possar-me amb el Sam&Max... Ara falta trobar el temps! >_<

18/11/06 11:54 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************