dijous, d’octubre 26, 2006

500 visites d'estadístiques

Després de pocs mesos de funcionament des de la re-obertura del blog, ja hem superat les 500 visites! Yay!

Sé que molts de vosaltres ni us n'heu enterat, però des de fa cosa d'un mes i poc, apart del contador de visites també hi ha al final de la pàgina un tracker que agafa estadístiques una mica més precises. Després d'aquest temps, fem una ullada al que hi ha:

- Ara per ara el blog ha tingut 509 visites úniques, tot i que contant refrescos i visites a pàgines apart de la principal, tenim més de 1700 visites totals a pàgines del blog.

- El dia de la setmana amb més activitat és el divendres (20%) i la hora del dia més concorreguda és de 11 a 12 de la nit (8,86%) seguit d'aprop per l'interval de 4 a 5 de la tarda (8,16%). Com a curiositat, l'únic interval de temps que ningú ha accedit mai és de 6 a 7 del matí.

- El navegador més utilitzat per veure el blog ha estat el Mozilla Firefox en un 94% de les vegades (principalment la versió 1.5, tot i que la versió 2 ha pujat molt aquests últims dies), seguit de l'Internet Explorer amb un 4% i la resta es reparteix entre Opera, Netscape i AOL.

- La configuració del PC mitjana és la que té com a sistema operatiu Windows XP en un 97% i la resta es reparteix entre Windows 2000, Mac OS X i una visita d'un Windows 98 (jejeje); amb una resolució de pantalla de 1280x1024 (65%).

- Sense tenir dades exactes, podem dir que la majoria de visites són de Sabadell (sobre el 70%), però tenim visites de més llocs de Catalunya (Manresa, Castellar, St. Cugat del Vallès, Viladecáns, Martorell...), algunes poques de fora de Catalunya (Sevilla, Castellón de la Plana, Toledo...) i 3 visites internacionals (EEUU, Canadà i Regne Unit).

- La majoria d'accessos al blog (86%) han sigut directes (ja sigui escrivint directament la direcció a la barra del navegador o a través de les Adreces d'interès), i el 14% han sigut fent clic en altres pàgines webs (sobretot des del Blog del Jaime i des del Blog de l'Eva). En aquest últim mes, 9 vegades han entrat al blog buscant coses no relacionades directament amb el blog des de Google (buscant coses de NDS, Monkey Punch o Kingdom Hearts).

És interessant i sorprenent que la gent es passi a una pàgina com aquesta, en la que només explico coses que no interessen a la gran massa social (i moltes vegades ni a la petita xD). La veritat és que pensava que això del blog duraria un parell de setmanes, però veure que la gent es va passant i va deixant la seva opinió m'anima a continuar. Gràcies a tots!

Etiquetes de comentaris:

********************************************************************************** **********************************************************************************

3 Comentaris:

Blogger eva potter ha dit...

de res omeeee xDDDDDD

k el de viladecáns deixi un comentari, no??? XD mersi x fe propaganda dl meu blog jojojo

ala segueix posant koses en plan anunci de nintendo xD i seguirem passant jijijiji

muakS!!!

26/10/06 11:04 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

yeee, yo nose cuantas visitas tengo...10 ? XDD..yeee haver si legas a las 1000 uooo

27/10/06 8:57 p. m.  
Blogger Cavalery ha dit...

GZ per les primeres 500!

a vere si arribem a les 1000

Jo crec que si segueixes posant coses de nintendo tens moltes possibilitats de sortir amunt en el google

A, i per cert (no son coses que interessin a una minoria putilla ;D )

29/10/06 4:36 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************