dimecres, de setembre 06, 2006

29/09/06

29 de setembre. Aquesta és la data en la que surtirà, després de 4 anys de la primera part, l'esperat Kingdom Hearts II. També per primera vegada, Square-Enix, la companyia responsable de la seva creació, dobla un joc al castellà; i pel que sembla amb uns mitjans de luxe si tenim en compte que és la mateixa Disney qui supervisa el doblatge. Haurà valgut la pena l'espera?

Kingdom Hearts és un videojoc d'acció-rpg, resultat de la unió de Squaresoft (ara Square-Enix) amb Disney. En ell hi surten personatges tant de la famosa sèrie de videojocs Final Fantasy com de les pel·lícules Disney. Si ve al principi pot semblar xocant i fins i tot tirar enrere a la gent adulta que s'han comprat la PS2 per jugar a jocs d'adults, poc a poc vas descobrint que la història és molt millor del que semblava, i et vas familiaritzant amb els personatges de la trama principal, creats expressament per aquest joc.

Aquesta trama és més complicada del que pot semblar en un principi, i això es demostra amb la versió de KH per GBA, que fa de pont entre la primera part i la segona (totes dues publicades per PS2) ja que encara hi afegeixen més personatges misteriosos i que acaben de lligar la història. Si t'interessa saber més dels jocs, visita KHManiacs.com, una pàgina on s'explica al detall tota la història de la saga sencera.

Per acabar, deixo l'opening d'aquesta segona part, que fa un resum dels fets més importants de la primera part i del joc de GBA. Una autèntica obra d'art per tots els fans de Kingdom Hearts.

Etiquetes de comentaris: , , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

1 Comentaris:

Blogger eva potter ha dit...

io aguanto...segurissim jajajajaja

8/9/06 1:33 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************