dilluns, de desembre 24, 2007

Ani*Kuri 15

Durant el mes de març d'aquest any, la televisió japonesa NHK va anunciar la realització del projecte Ani*Kuri 15, que està format per quinze curts realitzats cada un per un director japonès d'animació diferent, amb l'excepció de Michael Arias, originari d'EEUU, i que ha estat el productor d'Animatrix i director de Tekkon Kinkreet (una de les pelis que volia anar a veure pel festival de Sitges d'aquest any).

La duració de cada curt d'aquesta col·lecció és de tan sols un minut. Aquesta duració és deguda a que s'han creat per ser emesos durant els talls publicitaris de les cadenes de televisió de la NHK, i per tant no tenen horari fix d'emisió dins de la seva programació.

Els quinze curts estan dividits en 3 temporades de 5 capítols cada una. Intentaré posar-los d'un en un perquè els pugueu gaudir, ja que n'hi ha que són molt bons.

El curt d'avui està dirigit per Shinji Kimura (director artístic de Steamboy) i està animat per Studio 4°C (Spriggan, Mind Game, Tekkon Kinkreet).

Si voleu veure el curt en un tamany òptim, feu clic en el segon botó començant per la dreta del menú de sota i es posarà a pantalla completa. Recordeu que necessiteu instalar el plug-in de Stage6 (DivX) per podeu veure correctament el video. Només per la qualitat d'imatge ja val la pena!

Bon Nadal a tots!

Etiquetes de comentaris: , , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************