dijous, de setembre 14, 2006

Primers detalls oficials del llançament de Wii

Després d'una nit intensa, de conferències que es retrassen i de webs que segueixen videos que no toquen (XD), Nintendo ja ha donat dues de les tres conferències per donar informació definitiva sobre el llançament de Wii, de moment a Japó i a EEUU.

A Japó surt el 2 de desembre per 25.000 yens (uns 170€) mentres que a EEUU surtirà el 19 de novembre per 250 dòlars (uns 200€).

El contingut de la caixa portarà:

- La consola (normal XD)
- Un mando amb cinta i un nunchaku
- Un adaptador de corrent
- Una base per aguantar la consola en posició vertical
- La barra sensora de moviments
- 2 piles AA (pel mando)

A més, a EEUU portarà també de sèrie el joc Wii Sports, que a Japó costarà sobre els 40€.

Degut a la similitud dels mercats americans i europeus, i a la usual conversió 1$=1€, és d'esperar que la consola costi uns 250€, encara que tenim el precedent de la NDS Lite, que a EEUU va sortir per 130$ i aquí per 150€. També s'ha de tenir en compte que a Europa la PS3 no surtirà fins març, així que aquí tindrà menys competència (tot i que no ens n'hem d'oblidar de la 360, que amb una rebaixa de preu pot arrasar), i per tant, és possible que no ens portin el Wii Sports de sèrie, fet que em faria replantejar la compra pel llançament de la consola, ja que 250€ per la consola pelada no és gaire temptador.

Demà hi ha la conferència europea, on s'aclariran tots els dubtes respecte el llançament de Wii a Europa. Quina por...

Etiquetes de comentaris: ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

1 Comentaris:

Blogger iron-fix ha dit...

petri misteri...petri emoció...

15/9/06 3:05 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************