dijous, de setembre 14, 2006

De iPods, Square-Enix i doblatges

Acabo de veure la nova gamma d'iPods que substitueix quasi sense haver donat temps a sortir la que fins ara era la nova gamma de reproductors (com de costum). Continuen estan dividits en 3 categories: shuffle, nano i video.

La categoria shuffle és la que més han canviat (el primer canvi des de que va sortir), ja que s'ha reduit de forma dràstica el tamany (treient la connexió USB directe que tenia, clar), convertint-se en un clip d'1 GB que es pot penjar del cinturó. Realment és molt temptador...

Aquí teniu una presentació 3D (podeu moure el iPod cap on vulgueu amb el ratolí):

Necessites tenir instalat el QuickTime per veure l'animació.


La categoria nano han canviat l'aspecte, han eliminat el model d'1 GB (suposo que per no competir amb el shuffle) i han afegit el model de 8 GB. El que menys m'agrada és el nou aspecte que els hi han donat, molt semblant als antics iPods mini, i que amb l'inclusió de models en colors han trencat amb l'estil tan cool de blanc/negre que tenien fins ara.

La categoria que menys han variat ha estat la categoria video, que només han canviat el model de 60 GB pel model de 80 GB, mantenint els dos models el mateix aspecte que tenien. El canvi més significatiu ha vingut per part del software, ja que ara els video podran reproduir jocs (senzills, rollo Tetris i Pac-man).


Avui també han presentat un parell de jocs de Square-Enix per a la Nintendo DS. Sembla ser que l'èxit que està tenint el Final Fantasy 3 per la portàtil ha agradat a la companyia i per això a anunciat una seqüela de l'últim títol de la saga per PS2, Final Fantasy XII, anomenada FFXII: Revenant Wings. També ha presentat It's a Wonderful World, de l'equip de la saga Kingdom Hearts, que pel poc que se'n sap sembla tenir molt bona pinta.

A part d'aquests dos jocs nous, també han anunciat que estan treballant en el joc Kingdom Hearts 2: Final Mix, una revisió del KH2 només per a Japó, que porta el doblatge anglès i té alguns enemics i situacions extres de l'edició europea (que sempre acostuma a tenir més coses que la japones i l'americana). Aquesta edició és possible que també porti un video secret final més llarg que el que podrem veure aquí, si es repeteix el que ja va passar amb l'edició Final Mix de la primera part de KH. Finalment, també es rumoreja que Square-Enix podria estar preparant una pel·lícula d'animació de l'estil Final Fantasy VII: Advent Children, però ambientada en l'univers del Final Fantasy X. Serà veritat?


D'esquerre a dreta: It's a Wonderful World, Kingdom Hearts 2: Final Mix i FFXII: Revenant Wings.

Com podeu veure, el títol d'aquesta entrada és "De iPods, Square-Enix i doblatges". Aquí vindria un resum de l'article que ha sortit a Meristation sobre el doblatge del KH2, així com els seus punts forts i febles. Però el missatge se m'ha allargat massa i vull anar a dormir, així que us deixaré el link a l'article i qui estigui interessat que s'ho llegeixi, que val la pena. Només vull destacar una frase de l'Auron (perque sí, perque m'agrada xD):

"Esta es mi historia. Y tú no formas parte de ella."

Article sobre el doblatge de Kingdom Hearts 2, per Meristation.

Etiquetes de comentaris: , , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************