dimarts, de març 11, 2008

Tracklist complet


Ja se sap quin serà el tracklist sencer del tercer disc dels Black Mages, i també han posat samples de les cançons per poder-les escoltar uns segons:

1. Opening - Bombing Mission
from FINAL FANTASY VII "Opening - Bombing Mission"


2. Neo EXDEATH
from FINAL FANTASY V "The Final Battle"


3. The Extreme
from FINAL FANTASY VIII "The Extreme"


4. Assault of the Silver Dragons
from FINAL FANTASY IX "Assault of the Silver Dragons"


5. KURAYAMINOKUMO
from FINAL FANTASY III "This is the Last Battle"


6. Distant Worlds
from FINAL FANTASY XI "Distant Worlds"


7. Premonition
from FINAL FANTASY VIII "Premonition"


8. Grand Cross
from FINAL FANTASY IX "The Final Battle"


9. Darkness and Starlight
from FINAL FANTASY VI "Opera - Maria and Draco"


10. LIFE ~ in memory of KEITEN ~


L'última cançó, LIFE, segons la pàgina web oficial és una composició original dedicada a un jove amic de l'Uematsu, que va morir a finals de gener de leucemia.

També s'ha confirmat que els membres del grup faran els chorus de la cançó "Darkness and Starlight" ("Opera - Maria and Draco"), així com també que aquesta cançó durarà més de 15 minuts i que l'Uematsu ha afegit una part que feia anys que tenia pensada, i que per tant serà el primer cop que es podrà escoltar tal i com ell volia.

Al final no conec tantes cançons com m'agradaria, però les que conec em criden molt. Haurem d'esperar aquests últims dies per poder fer una valoració del disc. Tinc moltes ganes d'escoltar la versió sencera de la cançó basada en l'òpera de Maria i Draco (amb Mr. Goo de nou, el que va cantar "The Skies Above" i també cantava aquesta mateixa cançó als concerts normals de Final Fantasy).

Etiquetes de comentaris: , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************