dilluns, d’octubre 15, 2007

Llocs per visitar a Japó (3)

TOKYO GAME SHOW

Un dels salons més importants de videojocs de l'any, junt amb l'E3, el GDC i el cada vegada més important Leipzig Games Convention. Acostuma a celebrar-se entre mitjans i finals de setembre (pel que segurament coincideixi amb les dates del nostre futur viatge) i l'any passat va ser el primer en durar 4 dies, dels quals només els 2 últims estan oberts al públic general. També és conegut per la gran quantitat de gent que hi va a fer cosplay.

Fotos del TGS tretes de Kirai.NET.

El TGS es celebra al Makuhari Messe (antic Nippon Convention Centre), a la prefectura de Chiba, molt aprop de Tokio, des de l'any 1996.



HIROSHIMA

Malauradament coneguda per la primera ciutat en patir un atac nuclear, Hiroshima és una visita obligada en qualsevol visita a Japó. L'atac es va produir l'any 1945 durant la 2a Guerra Mundial per part de les tropes americanes i va produir prop de 120.000 morts de 450.000 habitants que tenia la ciutat llavors, debastant-la quasi completament.

Els llocs més famosos actualment d'Hiroshima són l'Estadi Genbaku, un dels pocs edificis que van quedar drets després de l'explosió i que està a uns 150 metres de l'epicentre de la bomba, i el Museu Conmemoratiu de la Pau, on s'hi guarda tot d'objectes que van patir els efectes de la bomba, acompanyats de tot tipus d'informació sobre l'incident.

Fotos de l'Estadi Genbaku tretes de detres.wordpress.com

A la següent pàgina podeu veure unes panoràmiques de 360º de l'Estadi Genbaku (fent clic a [FULLSCREEN QTVR]):

Etiquetes de comentaris: , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

2 Comentaris:

Blogger wAkE_uP ha dit...

Uff, que ben montat ho teniu!! A Japó pel TGS, ja us val XD

Respecte a lo de Blade Runner... Doncs ens ho van comentar el dimecres per la nit, però no vaig pensar en dir-t'ho. Resulta que van posar aquesta nova sessió per que va anar-hi el Rutger Hauer.... Què hi farem!
Si et sóc sincera, vaig sortir tant decebuda d'aquesta "nova versió" que ni hi vaig pensar en dir-t'ho U_u sorry.
Si et serveix de consol, el Final Cut no és res més que el Director's Cut remasteritzat u___u I jo que em pensava que canviava alguna cosa....

16/10/07 6:39 p. m.  
Blogger Nylonathathep ha dit...

No t'anticipis tant, que sino ens morirem de les ansies! xD

16/10/07 10:48 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************