dissabte, de març 10, 2007

Més impresions

Més info des de la Game Developers Conference. Com que per culpa d'un gran moviment d'accions de Nintendo els hi han prohibit parlar sobre el futur, no hi ha hagut cap sorpresa per la seva part. Tot i això, Shigeru Miyamoto (creador de Mario, Zelda, i la majoria de l'univers Nintendo) ha parlat sobre el canvi de filosofia que han portat i sobre l'expansió del món del videojoc a altres sectors del mercat que no acostumen a tenir contacte amb els videojocs. També ha fet una conferència Eiji Aonuma, responsable de les últimes entregues de Zelda. Ha parlat sobre l'escàs èxit que va tenir Wind Waker a Japó, i que pel que sembla va estar a punt de ser el final per la saga (sorprenent i acollonidor alhora XD). Llavors ha parlat sobre el canvi que ha necessitat la saga amb Twilight Princess per tornar a ser el que era a nivell comercial.

Tot i això, el principal motiu que m'ha portat a escriure una mica més sobre el GDC ha estat el que s'ha convertit en el primer joc que realment em crida molt l'atenció de PS3: Little Big Planet.

El joc és un plataformes en el que portes uns personatges petits que han d'arribar fins al final de la fase. El plantejament és simple, però amaga una complexitat molt impressionant. Començant per l'apartat tècnic, queda demostrat que PS3 és una gran màquina (en tots els sentits) i que es poden fer maravelles visuals com els decorats i les interactuacions d'aquest joc. Potser el tema interactiu és el que més em crida, ja que es pot fer moltíssimes coses entre les característiques de cada personatge i els elements de l'escenari, per suposat amb unes físiques molt sorprenents i tot en temps real.

El millor serà que ho veieu vosaltres mateixos. Aquí us deixo el trailer des del youtube, però recomano moltíssim que us passeu per aquest link i que us descarregueu la versió d'alta definició, perquè val molt la pena:


També és molt xulo l'apartat de creació d'escenaris, on pots muntar-te les teves paranoies i personalitzar-te fins al mínim detall tots els elements de l'escenari. També us recomano que us descarregueu des d'aquesta pàgina el video amb més bona qualitat, però com que sé que sou uns perrus, doncs us deixo el video de youtube (al principi parlen una mica, però després s'anima):

Etiquetes de comentaris: ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

2 Comentaris:

Blogger Nylonathathep ha dit...

Quite impressive

12/3/07 4:02 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

q pasada !!!! es la caña!!!

13/3/07 1:32 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************