dimecres, d’octubre 05, 2005

PSP i festival de cine de Sitges

Ei! Tot un rècord, sembla que m'he enrecordat d'actualitzar el blog abans de que passin gaires mesos XDDD

Fa cosa d'una setmana va surtir una aplicació per a la PSP que facilitava un foradet petit en el firmware 2.0 per a poder instal·lar-hi el 1.5 (el que permet codi homebrew). Així que, ara per ara, ja puc accedir a tot aquells emuladors tan desitjats, i també a les 'copies de seguretat' de la psp mateixa, jejeje... Tot i que 109€ per una merda de memory stick de 1 GB és una mica timo (regal de sant, jejeje), però bé, d'algun lloc han de treure beneficis, jajaja. Per cert! M'han regalat pel meu sant també una SuperCard per a la NDS, que vé a utilitzar-se com un flash de GBA, però amb capacitat DS i en principi sense les limitacions que té el que tenia fins ara (les roms grans no les executa). Tot i això, encara falta una última actualització de firmware perquè rulin, així que toca esperar alguns dies per veure resultats.

I aquest diumenge ja comença el festival de cine de Sitges! Aquest any aniré a veure tres pel·lícules:
- El dimecres 12 (per sort, festa del pilar a tota Espanya), aniré a veure Mind Game, un anime amb una animació molt curiosa, i que té pinta de ser molta paranoia. Sorprenentment, aquesta és la única peli d'anime que aniré a veure aquest any.

- El divendres 14 serà un dels plats forts del festival: The Corpse Bride, un film de Tim Burton d'animació stop-motion, com la famosa Nightmare Before Christmas, una de les meves pel·lícules preferides. La veritat, tinc por d'esperar-me massa i que llavors em decepcioni... És que serà inevitable comparar-la amb NB4C, i no sé si en surtirà molt ben parada :P Un detall: Les entrades (mes de 700) es van esgotar en tan sols 3 dies. (¡¡!!)


- I finalment, el dissabte 15 i amb ressaca de Burton, aniré a veure Final Fantasy VII: Advent Children, un film d'animació en 3D que continua la història dos anys després del punt on ho deixava el joc original de PSX, i que per cert, m'estic acabant a contra-rellotge XD Segurament, si només hagués pogut anar a veure una pel·lícula, hagués estat aquesta, ja que és un film pensat per la seva sortida directa a DVD (els de Square no volien cagar-la tant com van fer amb la primera peli que van treure, de la que van estar a punt d'arruinar-se -tot i que a mi em va agradar xD-). Per aquest motiu, només s'ha projectat en ocasions molt contades: 3 o 4 festivals importants de cine, i 2 passes especials que van fer a 2 o 3 cines de Japó en exclusiva. Per tant, és una bona oportunitat per veure-la, no?


A veure què tal anirà la setmana que vé.... Quines ganes de veure-les!!!!

Etiquetes de comentaris: , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************