dijous, de setembre 22, 2005

Buaaaaah!

Bé, això va de mal en pitjor xD Haig de mantenir més al dia el blog, però és que em fa un pal... impresionant! En fi... Al final he aconseguit un currele a Barberà, i la setmana que vé em fan el contracte de 6 mesos, a veure què tal anirà la cosa.

Durant l'època nadalenca de l'any passat em preguntava quina portàtil nova em compraria ¿Nintendo DS o PSP? Bé, al final pel gener em vaig comprar la DS (i ben content que n'estic) pel tema pasta (400 i 500€ per una portàtil? Tu fliiiipes xD) i perquè m'atreia molt més la idea de la pantalla tàctil. Doncs bé, a principis d'aquest mes (setembre) m'he agenciat una PSP (ho sé, sóc dèbil). Sincerament he quedat molt impresionat per la mega-pantalla panoràmica que té. I una resolució que ho flipes de veritat, tota la vida amb la pantalla quadradota de les GB... Tot i això, apart de les excel·lents qualitats multimedia, els jocs que té ara per ara no són res de l'altre món, tot el catàleg el pots trobar a la PS2 perfectament, cosa que no es pot dir el mateix de la DS, clar.

Un dels temes més candents és el tema de la 'scene' d'aquest parell de consoles. Modificar-les i poder provar jocs i aplicacions homebrew (fetes per aficionats). Fins ara, amb la DS i els mètodes de càrrega normals (FlashMe) únicament podies provar aplicacions petites homebrew, a no ser que tinguessis un aparell especial (NeoFlash) que costava un pastón i mig. Total, que ahir mateix va sortir una aplicació per poder jugar a jocs comercials aprofitant el cartutx flash de la GBA que tinc des de fa temps.... Genial!!! Tot i això, amb la PSP el tema és més difícil, ja que el firmware amb el que ve per defecte la PSP europea (1.52 ara, a partir de l'octubre 2.0) de moment no l'han petat, cosa que si han aconseguit amb la 1.5... Una llàstima, ja que han surtit coses bastant interessants (emulador de SNES.... buffff :D ).

Bé, avui acabo aquí. Qui sap quan de temps tornarà a passar fins que torni a escriure? Qui sap...

Etiquetes de comentaris: , ,

********************************************************************************** **********************************************************************************

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

********************************************************************************** **********************************************************************************